👈 فروشگاه فایل 👉

پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:منابع پکتیناستخراج پکتینانواع پکتینخصوصیات تشکیل ژلکاربرد پکتینمربا و ژله هاکنسروهامحصولات پختمحصولات لبنیمحصولات شیرینی سازیفیلم های بسته بندیمحصولات گوشتیحذف کلسترول زرده تخم مرغامولسیون هاحد مجاز مصرف پکتین

مشخصات فایل

تعداد صفحات

9

حجم

30/441 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

doc

توضیحات کامل

پکتین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده پکتین تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف می شود. از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده، پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند. کاربرد احتمالی دیگر پکتین جایگزین چربی است، اما جدیدترین کاربرد آن در پایدارسازی امولسیون ها است.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت آموزش درس اوّل مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی پاورپوینت بیماری سادیسم چیست پاورپوینت اندازه گیری و سنجش در علوم تربیتی پاورپوینت ایمنی كاربردی در تونل دانلود پاورپوینت ارتباطات میان فردی در سازمان