👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات

38

حجم

1/11 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

pptx

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

مخمرها

¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول  چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت بازرگانی بین الملل پاورپوینت زندگینامه و آثار لویی کان پاورپوینت تحلیل فضای شهری میدان ولیعصر تهران پاورپوینت معرفی و راهنمایی كلی طرح درس «بدیع» و جایگاه آن در میان درس‌های دیگر مبانی نظری وپیشینه تحقیق مشاوره گروهی