👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن

پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن در 56 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات

56

حجم

0/1020 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

pptx

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1  در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و كاهش آن در 56 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

فهرست

هدف

مقدمه و تاریخچه

مایكوتوكسین ها

خصوصیات مایكوتوكسین ها

فاكتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم

افلاتوكسین ها

انواع آفلاتوکسین ها

كپك های مولد افلاتوكسین

فاكتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوكسین

مواد غذایی حاوی افلاتوكسین ها

افلاتوكسین M

نحوه تبدیل آفلاتوكسین  B1  به M1

حد مجازافلاتوكسین M1

جهان

ایران

شیوع افلاتوکسین M1در جهان

شیوع افلاتوکسین در شیر مادر

اثرات سمی افلاتوکسین

روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها

روش های خنثی سازی ،‌ حذف و غیر فعال كردن

افلاتوکسین ها

نتیجه

پیشنهادات

هدف

    از آنجائیكه شیر و فرآورده های لبنی  از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا كه سموم قارچی مانند آفلاتوكسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست كه لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.

—

     بر اساس گزارشات سازمان FAO  سالیانه 20 %‌از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند كه در این آلودگی آفلاتوكسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزی آمریكا در هر سال 100 میلیون دلار اعلام شده است.

مقدمه و تاریخچه :

    مایكوتوكسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند كه دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .

    واژه مایكوتوكسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوكسین ها مایكو توكسین هایی هستند كه توسط دو نوع كپك به نام Aspergillus Flavous  ; Aspergillus Parasiticus ; ایجاد می شوند كلمه Aflatoxin  مشتق از ابتدای كلمات آسپرژیلوس فلاووس و توكسین به معنای سم است.

   كشف آفلاتوكسین ها در دهه 1960 در انگلستان به دنبال بیماری ناشناخته به نام بیماری X بوقلمون بدلیل مسمومیت ناشی از مصرف بادام زمینی آلوده به سم موجود در خوراك طیور كه منجر به تلف شدن تعداد زیادی بوقلمون و اردك شده بود صورت گرفت.

 17 نوع آفلاتوكسین در طبیعت تشخیص داده شده است كه بین آنها آفلاتوكسین های G2;G1; B2; B1 مهم ترین هستند.

برا ساس تحقیقات انجام شده توسط كارناگان و آلگرفت كمی پس از كشف آفلاتوكسین ها احتمال وقوع باقیمانده های آفلاتوكسینی در شیر و فرآورده های حیوانی بدست آمده از دام هایی كه مواد غذایی آلوده به آفلاتوكسین دریافت كرده بودند تشخیص داده شد. این سم آفلاتوكسین M نام گرفت.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت ضابط دادگستری کیست پاورپوینت قرارداد BOT چیست پاورپوینت كليات طراحی سازه فولادی مبانی نظری سازمان همكاری اقتصادی (اكو)،رویكردها و راهبردهای اكو پاورپوینت و شیت روستای لیموچاه