👈 فروشگاه فایل 👉

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی (ترجمه فارسی)

ارتباط با ما

... دانلود ...

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی (ترجمه فارسی)

تعداد صفحات انگلیسی 14 صفحه (3544 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحهترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهشمقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایشبه همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشدمنظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

مشخصات فایل

تعداد صفحات

15

حجم

0/670 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

doc

توضیحات کامل

غنی سازی  برنج نیم پخته  با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی (ترجمه فارسی)

نمونه ترجمه

چکیده

غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته  به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای 70درجه سانتی گراد به مدت 1، 2 و 3 ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (0، 60 و 120 ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت تحلیل طراحی و دکوراسیون داخلی کتابفروشی چند منظوره چین پاورپوینت ماشین آلات راهسازی و ساختمانی لودر چرخ لاستیکی پاورپوینت طرح های بازنشستگی و سایر مزایای متعلقه آن پاورپوینت روش تدریس سخنرانى پاورپوینت دارایی های بلند مدت و استهلاک